Afslankmidelen en Medicijnen



Afslankpillen

Er zijn verschillende afslankpillen op de markt. De meest gebruikte afslankpillen bij overgewicht zijn Reductil (sibutramine), Xenical (orlistat) en Acomplia (rimonabant). De bovengenoemde afslankpillen zijn bestemd voor mensen met obesitas.

Om deze reden zijn ze via de huisarts verkrijgbaar. Het is echter ook mogelijk om de afslankpillen online te verkrijgen. Via Dokteronline zijn de afslankpillen online te bestellen. Dokteronline werkt samen met een arts die elke bestelling aan de hand van een vragenlijst keurt voordat de bestelling uitgeleverd wordt. op deze manier kunt u de afslankpillen op een betrouwbare en veilige manier verkrijgen.


Naar verwachting zal het aantal verstrekkingen van vermageringsmiddelen een toename kennen van 32% ten opzichte van 2010.

Volgens het Voedingscentrum heeft zeker de helft van alle volwassenen een te hoog lichaamsgewicht. Ongeveer 1 op de 10 kampt zelfs met ernstig overgewicht, ofwel obesitas. Zorgwekkend is het aantal te dikke kinderen dat sterk toeneemt


Hoewel vermageringsmiddelen uitsluitend op voorschrift van een arts mogen worden verstrekt, worden ze geen van alle vergoed uit de basisverzekering. Vergoeding kan wel plaatsvinden vanuit een aanvullende verzekering. Het is niet onmogelijk dat de afvallers zich bij hun keuze voor een zorgverzekeraar hebben laten leiden door het aanbod in de aanvullende polissen.

De verstrekking van deze middelen vindt naar verhouding veel meer plaats bij mensen die zijn verzekerd bij zorgverzekeraars met uitgebreide aanvullende pakketten en veel minder aan mensen die verzekerd zijn bij een zorgverzekeraar met een ziekenfondshistorie.


De meest gebruikte middelen bij overgewicht zijn sibutramine (Reductil) en orlistat (Xenical). Het gebruik van sibutramine is explosief gestegen. Het aantal voorschriften nam toe van 25.000 naar 41.000, een stijging van 63,7%.

Het zijn hoofdzakelijk vrouwen die een vermageringsmiddel op voorschrift van een arts ontvangen. Van alle verstrekkingen is ongeveer 80% bestemd voor een vrouw. Bij zowel mannen als vrouwen neemt de leeftijdsgroep tussen de 40 en de 65 jaar het overgrote deel van de afslankpillen af.

Bij mannen is dit 55% en bij de vrouwen zelfs 65%. Jongeren tot 21 jaar gebruiken nauwelijks vermageringsmiddelen (2% van de voorschriften). Het gebruik van vermageringsmiddelen door vrouwen piekt voorafgaand aan de zomermaanden. Dit is een jaarlijks terugkerend patroon. De wens om zich met de zomer voor de deur weer strak in badpak of bikini te kunnen tonen, is waarschijnlijk de sterkste motivatie om af te slanken.

Afslankpillen zijn verkrijgbaar via de apotheek maar kunnen tegenwoordig ook op een veilige manier online besteld worden. De grootste online apotheek van Nederland, Dokteronline, levert deze dienst om met behulp van een online recept originele afslankpillen te verkrijgen.

Hiervoor dient u een online vragenlijst in te vullen welke door een erkende arts wordt gekeurd. Na goedkeuring wordt de bestelling discreet thuis afgeleverd. Voor meer informatie klik op het "bestel klik hier" logo aan de linkerkant of surf naar Dokteronline.com


Tip:: Zie Het in 7 stappen sneller afslank plan 


Tags

Afslankmiddelen en medicijnen steeds meer gebruikt. De explosieve stijging van 40 procent was verwacht door het Voeding  Centrum, Obesitas blijkt een pandemie te zijn.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar