Overgewicht Obesitas

Overgewicht | Obesitas

https://secure.dokteronline.com/images/cat/informatie_over_algemeen_welzijn_dokteronline_com_2_1147272098_12.jpg

Welkom op de informatiepagina over overgewicht (obesitas). Op deze pagina vindt u meer informatie over overgewicht (obesitas) en handige links naar website die afslankpillen voor overgewicht online verkopen.

Komt overgewicht vaak voor?


De afgelopen 10 jaar is het aantal personen met overgewicht en obesitas (ernstig overgewicht) wereldwijd sterk toegenomen. In Europa zijn vier op de tien mannen en drie tot vier op de tien vrouwen te zwaar. Dit betekent dat vele miljoenen volwassenen in Europa last hebben van obesitas (overgewicht). U bent dus zeker niet de enige als uw problemen hebt met uw gewicht.

Wat zijn de gevolgen van overgewicht?


Als je veel overgewicht hebt, loop je, ook als je jong bent, een groter risico op het krijgen van onder meer hart- en vaatziekten, suikerziekte (diabetes mellitus type 2) en gewrichtsklachten. Dit risico wordt groter naarmate je ouder wordt. Het is belangrijk om iets aan je overgewicht te doen om zodoende de kans op het ontstaan van deze ziekten te verkleinen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een gewichtsafname vanaf vijf procent al leidt tot een afname van de gezondheidsrisico's. Een beetje afvallen verkleint de risico's dus al aanzienlijk.

Waardoor ontstaat overgewicht?


Ongezonde voeding, te weinig beweging, een minder goed werkende stofwisseling, geneesmiddelen of erfelijke afwijkingen zijn mogelijke oorzaken voor het ontstaan van overgewicht. Of de oorzaak van uw overgewicht nu ligt aan dingen die uzelf in de hand hebt of aan dingen die uzelf minder goed kunt beïnvloeden, er is iets aan te doen! Voelt u beter en gezonder door gewicht te verliezen.

Hoe kan ik overgewicht stoppen?


Om uw overgewicht probleem te overwinnen kunt u na, overleg met een specialist, gebruik maken van afslankpillen. Op de markt zijn verschillende afslankpillen verkrijgbaar. De meest bekende afslankpillen zijn: Reductil, Xenical, Acomplia. Deze afslankpillen zijn met doktersvoorschrift te verkrijgen via de traditionele apotheek. Daarnaast is het ook mogelijk om de afslankpillen (geneesmiddelen) online te bestellen via Dokteronline 

Dokteronline.com werkt samen met een arts welk alle bestellingen aan de hand van een vragenlijst keurt. Op deze manier kunt u op een verantwoordde en betrouwbare manier uw afslankpillen online bestellen en uw overgewicht probleem overwinnen.


Tags

Hoe kan ik iets doen tegen overgewicht,  hoe kan ik het beste afslanken? vraag en antwoord

Tidak ada komentar:

Posting Komentar