de Nationale Trombosedienst






Bloedwaarden meten? Simpel, snel, volledig vergoed


De Nationale trombosedienst, helpt de NTD patiënten die in aanmerking komen voor het zelf meten van de bloedwaarde, ofwel de INR waarde. Voor trombose patiënten is het erg belangrijk om de waarde in de gaten te houden zodat de dosering van de medicatie wanneer nodig aangepast kan worden.

In het “oude" scenario bezoekt een patiënt twee wekelijks de prikpost waar, door middel van een prik in de onderarm, een buisje bloed wordt afgenomen en dat dan wordt geanalyseerd om de waarde te bepalen. Hiervoor dient men twee wekelijks een dagdeel vrijhouden, daarnaast is het geprik in de arm niet prettig.

De Nationale Trombosedienst biedt daarom een zelf meetapparaat waardoor een twee wekelijks bezoek aan de prikpost niet meer nodig is, en men zelf bepaald wanneer het uit komt zijn of haar bloed waarde te meten. Dit gaat aan de hand van een simpele vinger prik.


Voordelen:

* Bloedwaarde meten waar en wanneer het uitkomt, ook wanneer U op vakantie bent
* Geen langdurige bezoeken aan de prik post;
* Niet meer "lek geprikt" worden maar een simpele vingerprik.


Meet zelf uw bloedwaarden, meldt u aan bij De Nationale Trombose Dienst



Tags

De Nationale Trombosedienst biedt een zelf meetapparaat waardoor een twee wekelijks bezoek aan de prikpost niet meer nodig is, en men zelf bepaald wanneer het uit komt zijn of haar bloed waarde te meten. Dit gaat aan de hand van een simpele vinger prik.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar